Tunnukset hukassa - katso ohjeet?

kalastus.com

Tärkeä tiedote!

Jos sinulla on ollut profiili vanhassa Kalastus.comissa, käy uusimassa salasanasi. Klikkaa kirjautumisboksissa "Pyydä uutta salasanaa". Saat emailiisi linkin, jota kautta voit käydä luomassa uuden salasanan (voi olla sama, joka sinulla oli aikaisemminkin.) Tai voit klikata sinne suoraan tästä: Vaihda salasana.

Jos linkki ei ilmesty emailiisi, niin tarkista roskapostisi. Jos se ei ole siellä, ota yhteyttä ylläpitoon.

TAI

Jos olet laittanut vanhaan Kalastus.comiin toimivan email-osoitteen, niin käy tarkistamassa postisi. Lähetämme sinne VIIKOLLA 16 linkin, jota klikkaamalla pääset päivittämään salasanasi. Vanha salasana ei ole enää toiminnassa. Voit tosin ottaa sen käyttöön taas uudestaan.

Jos linkkiä ei jostain syystä ole tullut emailiisi, niin tarkasta roskaposti. Se voi olla jostain syystä siellä. Jos et löydä linkkiä, niin voit tilata uuden linkin emailiisi täältä.

Jos sinulla ei ole profiilia ja haluat sellaisen luoda, tee se täällä. Jos rekisteröityminen tuntuu hankalalta, niin katso video ohjeista.


Tervehdys kaikille kalastuksen ystäville!

Kuten jo varmaan huomasittekin, olemme uudistaneet Kalastus.comin sivuston. Käytössä on ns. beta-versio, josta korjaamme mahdollisia vikoja tulevien viikkojen aikana.

Tärkein osa-alue on keskustelualue, jonka olemme pyrkineet pitämään melko samanlaisena kuin aikaisemman.

Edelleen anonyymi käyttäjä voi kirjoittaa palstalle.
Niille, jotka ovat rekisteröitymispakon kannalla, voimme sanoa, että panostamme moderointiin aikaisempaa enemmän.

Vanhat viestit ovat tallella ja niitä voi käydä lukemassa arkistoja selaamalla (avaa keskustelu-sivu ja klikkaa sieltä alhaalta Arkisto-sanan kohdan oikealta puolelta pientä + merkkiä.) Tai sitten voit tehdä hakuja hakupalkista. Teemme myöhemmin tarkemman hakutoiminnon, jolla voi sorttailla täsmähakuja.

Mainostus Sallittu -osio on entisellään lukuunottamatta muutamaa helpottavaa uudistusta. Uusia "ilmoituksia" nostamme etusivulle ja palstalta poimitaan myös Facebook-sivuille postituksia silloin tällöin, eli tänne: www.facebook.com/mainostussallittu.

Nyt rekisteröitymisen yhteydessä voit liittyä Mainostus Salliittu -osion postituslistalle, jonne postitamme ajoittain poimimiamme  mielenkiintoisten ilmoitusten linkkejä. Jos ei palstaa seuraa koko ajan, niin emailissa ei mene hyvä ostos ohi silmien. Listalta pääsee pois napin painalluksella ja emme spämmää ketään. Tosin ennen kuin aloitamme postittamaan yhtään mitään keräämme sopivan kokoisen listan.

Ilmoituksiin ei tarvitse enää jättää välttämättä emailia näkyviin. Kiinnostuneet voivat lähettää yksityisviestin, joka ilmestyy ilmoituksen jättäjän emailiin.

Muuta uutta ovat Kalastuksen ABC, jossa on lähinnä aloitteleville kalastajille tietoa. Kokeneemmat voivat vielä tarkentaa tietoja kommentein. Jos virheellistä tietoa on siellä, niin vinkkaa ystävällisesti meille. Lisäksi on ruokaosio, jossa on joitakin reseptejä kalaruuista esillä. Jos itse kokkaat ja innostut jakamaan ruokaohjeesi, niin postia vaan meille ja täytä lomake.

Kalenteri on päivitetty myös. Voit lisätä erilaisia tapahtumia sinne. Täytä vaan lomake.
Kaikki kalastukseen liittyvät tapahtumat tai ilmiöt sopivat sinne. Merkinnän kalenteriin voit tehdä täällä. Etusivulla on myös kalakalenteri, josta voi päivän ottihalukkuuden käydä kollaamassa. Se on sitten laadittu niin kuun, auringon, naisen kuin miehenkin asentojen mukaan... Eli proot ei sitten siitä ala sen enempää viisastelemaan...

Kalastuslinkit löytyy myös omalta paikaltaan. Sen ilme on hieman muuttunut - fontti on asteen pienempi. Jatkokehitämme sitä myöhemmin lisää.

Kiitos vielä kaikille vakiolukijoille ja uusillekin! Alustan uusiminen on ottanut oman aikansa. Vanha keskustelupalsta oli käytettävyydeltään ihan mukava, mutta olisi hienoa, jos tästä tulisi myös helposti käytettävä.

Kireitä siimoja ja antoisia surffailuhetkiä toivottaen,

Kalastus.com Team
Harri, Mika ja muu tiimi.

 

P.S. Jos olet Facebook käyttäjä, niin käy peukuttamassa palstan sivua täällä. Julkaisemme siellä kaikenlaista kalastusasiaa.