Uusi kalastusohjelmaformaatti PredatorMasters

PikeMasters-ohjelmastaan tuttu Canal Outdoor tuottaa uuden kilpakalastukseen keskittyvän ohjelmaformaatin nimeltään PredatorMasters. Ohjelmassa kalastetaan kolmessa eri vesistössä ahventa, kuhaa ja haukea. Viisi pisintä kalaa otetaan huomioon tuloksissa.

Ohjelma alkaa 8.1.2022 Canal Outdoor YouTube -kanavalla ja finaalijakso nähdään ensiesityksenä Venemessuilla. Jaksoja on kuusi ja joukkueita on neljä: Lowrance, Garmin, Ruoto ja NorthSilver-Mercury. Jokaisessa joukkueessa on kaksi kilpailijaa.


Luvassa on jännittävän kisakalastuksen lisäksi vinkkejä kalastustekniikoista ja uusimmista välineistä. Kysymyksessä on vaativa kilpailumuoto, sillä joukkueiden tulee hallita useita eri kalastusmuotoja ja erilaisia vesistöjä.

Ensimmäisessä kahdessa jaksossa kalastetaan ahventa Saimaalla syyskuussa. Tukikohtana on Taipalsaaren Karhupirtit, joka on maineikkaiden ahvenvesien äärellä oleva mökkikylä. 

Kolmannessa ja neljännessa jaksossa kalastetaan kuhaa Lemin Kivijärvellä, joka on yksi koillisen Suomen tunnetuimmista kuhajärvistä. Jaksot viisi ja kuusi ovat kuvattu merellä Pellingin saaristossa marraskuussa ja silloin kalastetaan haukea.