Miten jätän ilmoituksen?

H: Wanhat wehkeet ja wieheet ry perinteinen huutokauppa 9.11 Espoo

TÄMÄ KOHDE ON SULJETTU

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry järjestää perinteisen syyshuutokaupan ”luonnon helmassa” luontotalo Villa Elfvikissä (Elfvikintie 4, 02600 Espoo). 1900-luvun alussa rakennettu Villa Elfvik sijaitsee Espoon Laajalahdessa lähellä Kehä I:stä. Paikalle on helppo tulla omalla autolla ja julkisilla liikennevälineillä. Lisätietoja löydät ajo-ohjeista. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja virvokkeita. Ruokailumahdollisuutta tai kauppaa ei paikan välittömässä läheisyydessä ole. Huutokaupan näyttö alkaa klo 10 ja kohteiden myynti klo 12. Huutokaupan kesto on noin 3 tuntia. Kohteita on noin 270kpl, mukana sekä keräilykohteita että käyttötavaraa.

Tällä kertaa huutokaupassa on tarjolla poikkeuksellisen runsaasti hienoja keloja. Valikoimasta löytyy ABU:n 1950 luvun huippukuntoiset Ambassadeur 5000 ja 6000 kelat. Tarjolla on myös muita Ambassadeur malleja ja hienoja ABU:n 500 sarjan kiintokeloja. Listalta löytyy myös hienoja huippukuntoisia ABU:n vapoja.

Listalta löytyy tällä kertaa runsaasti hienoja Tuuloksia ja Hacklinin LGH vappuja. Tarjolla on myös totuttuun tapaan Jouko Niemivaaran ja Erkki Virolaisen tuotantoa. Keräilijöitä varmasti kiinnostavat Niemivaaran vanhat koemallit. Virolaisen tuotannosta on tarjolla parin huikean EV Trutan lisäksi hienoja maalauksia mm. Karikon, LGH:n ja JANin runkoihin. Lohimiehille ja -naisille löytyy lohipakin täydennystä JAN vaapuista, Vinneistä, Kemppaisista, Nils Mastereista, Emmoista … Ja löytyyhän sieltä listalta taas se Toivo Pylväläisen vaappukin, huippukuntoinenkin vielä.

Lisätietoa ja kuvat nettisivuiltamme vanhaonki.com

https://vanhaonki.com/?page_id=433

Tervetuloa!