Loppuvuoden viimeistelyt - välinehankinnoilla ja joululahjalla varusteet

Lähde: 

Joulukalenterin sisällöstä suurin osa.
Meidän perheellä on tapana, että joka joulu jokaiselle tehdään joulukalenteri. Kalenterin luukkuihin laitetetaan kaikkea pientä kivaa. Tänä vuonna sain minäkin ensimmäistä kertaa avata joka aamu kalenteriluukun. Minun ilokseni sieltä löytyi lähes joka luukusta kalastusvälineitä.

Luukuista tuli; led-valoheijastin, toukkarasia, mormyskoja, pysty- ja tasapainopilkki, sohjokauha, Daiwan -lusikkauistinlajitelma, leikareita, peli-ilta vapaakortti, kurkkupastilleja.

Eräluvat.fi tehdyssä tilauksessa lupa säilyy netissä ja voi tulostaa uuden lupalapun tarvittaessa.

Hankittua tuli myös kalastonhoitomaksu, joka tulee olla maksettuna 18–64-vuotiailla jotka kalastavat vieheillä, pyydyksillä tai ravustavat. Kalastonhoitomaksu oikeuttaa yhdellä vieheellä kalastamiseen lähes koko maassa.

Kalastonhoitomaksuilla hoidetaan kalavesiä ja kalakantoja sekä valvotaan kalastusta ja neuvotaan kalastajia. 
Kalastonhoitomaksu perustuu kalastuslakiin. Lue lisätietoa kalastonhoitomaksusta ja hanki lupasi tästä.

Talvikenkien hankinta sattuman kautta - jouluaaton huipennusSisäänajo alkanut
Kenkien hankkinnan suhteen olen todella kriittinen. Niiden on tunnuttava heti ensimmäisellä kerralla jalassa hyvältä ja ostopäätys syntyy ensikosketuksesta. Rakkautta ensi askeleella, voisi sanoa. Kenkien osalta käytän hyväksi todettuja lähes päivittäin joka paikassa ja tilaisuudessa.

Sellosta Jumboon ja sieltä Itikseen, mieleisiä kenkiä ei löydy ja päätän luovuttaa. Talveen on vielä aikaa ja näillä vaelluslenkkareilla pärjään iha hyvin kun luntaa tai loskaa ei ole näköpiirissä.

Kuin kirkkaalta taivaalta huomaan Facebookin myyntipalstalla työkaverini Tuomaksen myyntiilmoituksen; Myydään Alpinan vaelluskengät 60€.

Nopeasti viestiä hänelle ja kysymys:

Onko hyvät? Jos on niin nappaa töihin messiin, kokeilen ja jos tuntuu hyvältä ostan ne pois. 
Seuraavana aamuna se tapahtui. Jalkani sujahtivat kenkiin ja ensiaskeleet. Mä otan nämä. Jalassa komeili Alpina Tunda -vaelluskengät. Voin suositella, kengät voi hankkia esim Varustelekasta.

5€ huippulöytö!

Sattumalta sain bongattua 5€ Haltin DrymaxX -vedenpitävät toppahanskat Facebookin kirppispalstalta. Kiertotalous, toisen ylijäämä on sinulle löytö jota arvostat ja otat käyttöön.

Ystäväni Atte Sakari tekee vaihtokauppoja jatkuvasti vaihtaen itselleen tarpeettomia tavaroita tarpeellisiin.

Paitakulmasta odotan vielä ennätysyritystäni varten painettuja pipoja. Seuraavassa postauksessa paljastan myös kalataitelija graafikko Sakke Yrjölän suunniteleman Species FIN 53 -merkin.

Jouluaattona tyttäreni nosti pari pakettia eteeni. Boxereita, pitkät kalsarit ja termari. En ollut huomannut kirjekuorta termarinpaketissa, josta vaimoni onneksi tajusi huomauttaa. He olivat tyttäreni kanssa ostaneet minulle 100 € arvoisen lahjakortin Ruoto -kalastuskauppaan.

Itse lahjasta viis, viesti kirjekuoressa on tärkein: Kireitä siimoja 53! Perheeni antama tuki on minulle suurin voimavara josta voin ammentaa voimaa ennätyksen tekemiseen ja ehkä keksin myös tuolla100€ hankittavaa.

On mulla ihana tytär ja vaimo kun tällaisen lahjan keksi.

Seuraavassa postauksessa yhteenveto vuodesta 2019.