Voiko kalassa ollessa kuunnella radiota?

Kommentit

Radio

Juu. Merisää pitää kuunnella. Ja Lakatut varpaankynnet lauantai-iltaisin.

Voi ...

... tietenkin. Esimerkiksi lohi kuuntelee mielellään urheilusellostuksia ja musiikkiakin. Tiedän lohensoutajan joka soitti kasetilta Paavo Noposen selostusta Vireenin olympiajuoksusta. Ei ollut yksi kerta kun lohi iski juuri Noposen äänilajin noustessa loppuhuipentuman aikana. Ja tämä on totta!

En nyt radiosta tiedä, mutta

En nyt radiosta tiedä, mutta hyvin usein kun käyn yksin pilkillä niin on kuulokkeet korvissa. Auttaa keskittymään ja rentoutumaan jäällä, ei tule niin helposti pakko saada kalaa fiilistä vaan keskittyy olennaiseen ja nauttii mahtavasta harrastuksesta ja hyvästä musiikista samalla... :)

tottakai voi,, me ainakin

tottakai voi,, me ainakin kuunnellaan veneessä kun uistellaan, mikäs sen hienompaa kuin ilta-aurinko, tyyni meri, hyvä seura, ja radio sun päällä.. toki ei huudateta sitä niin ja kahvia kupit siinä samalla tietysti pauligin.

Voi jos

on niin iso kala että sen sisälle mahtuu radio.
Sinivalaan sisälle mahtuu telkkari ja pari kaveriakin.

Voi, mutta henk.koht. ei kiitos

"Olla kalassa" voi merkitä eri asioita eri ihmisille. Riippuu siitä, mitä vesiltä hakee. Omalla kohdallani lähden aina "kalastamaan" sanan varsinaisessa merkityksessä, ts. keskityn itse toimintaan. Kalastus on minulle, kaupunkilaiselle ennen kaikkea luontosuhteen ylläpitoa, jolloin äänimaailmakin on sitä miellyttävämpi, mitä luomumpi se on.

--pikeye

Lisää uusi kommentti

Varmistus
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
ta_men: