Hirmuhauen metsästystä Rügenissä helmikuussa? Hei kuules, ottaako pattiin

Lähde: 

Hirmuhauen metsästystä Rügenissä helmikuussa?

Hei kuules, ottaako pattiin että vedet jäässä ja hirmuhaukia pitäisi päästä kokeilemaan? Miten olisi pieni ulkomaanmatka helmikuussa, meillä olisi vielä pari paikka vapaana mutta kohta pitää vahvistaa ja naulata pääluku kiinni, noin niin kuin virtuaalisesti, ei me oikeesti ketään naulata.

4 päivää kalastusta, 25, 26, 27 ja 28.2 kuuluu tähän hintaan, mutta ei siinä kaikki, ei, vaan lyödään vielä majoitus 2-3 hengen huoneissa kauppaan mukaan. Ja ettei torifiilis nyt vaan jäisi valjuksi niin kyllähän hintaan kuuluu vielä aamiaisetkin, ja miksei samalla voi aamiaispöydässä ruuvailla sämpylät lounaaksi, eli sekin on nyt sitten paketissa! Puhumattakaan siitä mahtavasta tunnelmasta kun semmoiset parikymmentä kalahullua kokoontuu… Se vasta on mittaamattoman makeaa!

Ai mikä se hinta sitten on? No 670,- eur per hlö, ei sisällä siis matkoja mutta muuten melkein kaiken. Lisää tulee vielä mitä iltaisin syöt, ja kalastusluvat toki.

Jos kiinnostaa, olethan Kalleen yhteydessä? Yyt ja veet toimii, niin toimii myös 0405899513 puhelinnumero (joka on paras jos enemmän mitä haluaa tietää) ja miksei ettei toi elektrokustikin polkisi, kalle piste lindholm miukumaukujuttukrumeluuri fishinglords piste fi. Hankalaa kun varoo niitä spämmijuttuja mutta saitte varmaan spostin selväksi nuinkin.