Kohta kutsuu

Lähde: 

Siimatsolmussa.comin perinteeksi on muodostunut, että ennen kauden alkua pyöritellään hieman fiiliksiä kuluneesta talvesta ja ennen kaikkea alkavasta keväästä!
Hyvästi veneily?
Silver Fox on ja pysyy kalustossa, mutta varasin itselleni jo järkyttävän hienon kalastuskajakin! Vuosi toisensa jälkeen törmään ongelmaan, että Silveriä ei yksinkertaisesti saa alkukeväästä vesille jäiden takia. Uskon, että kajakki on näppärä kapistus, minkä voi tuupata vesille hankalastakin paikasta. Kerrankin pääsee oikeaan aikaan haukijahtiin!
Uusia yhteistyökumppaneita – Ursuit!
Siimatsolmussa.com junnaa joidenkin mielestä paikoillaan, mutta toiminta on paljon muutakin kuin blogin kirjoittelua. Se on ennen kaikkea kahvin keittämistä ja rahan tunkemista honkkarin kalakauppaan. Kalastusalalla toimiminen on poikinut uusia yhteistyökuvioita ja voin hymyssä suin ilmoittaa, että keväästä alkaen teemme yhteistyötä Ursuitin kanssa! Päästään testailemaan vähän uusia juttuja, joten paljon kysytyt tuote-arvioinnit, täältä tullaan!!
Uistelu vaihtuu heittokalastukseen?
Joka vuosi kysyn itseltäni, että mitä ihmeellistä uistelussa on? Järkyttävä määrä vapoja veteen ja jeejee… Jos kaikki palaset loksahtavat paikoilleen niin voi olla, että viimeisetkin uisteluvavat vaihdetaan heittosetteihin ennen jäiden lähtöä.