Mitenhän tämän nyt lyhyesti kertoisi? Tarinaa olisi pienen novellin verran.

Lähde: 

Mitenhän tämän nyt lyhyesti kertoisi? Tarinaa olisi pienen novellin verran. 😳

Aika usein olen maininnut sirppipyrstöllä maustetusta spinneristä vs. maustamaton. Tänään selvisi melko nopeasti, että kokoa ja hahmoa sai spinnerissä olla.

Yhtälailla on ollut juttua FireTiger värin ylivoimasta siihen asti kunnes jotain syksyssä tapahtuu, no tänään tapahtui. Ok, muutama kala tuli myös FT dabushilla, mutta punainen ja sininen olivat ehdottomia ottivieheitä. ⭐️

Kolmas usein kirjattu aihe on kevyet välineet. Okuma Inspira 30 ~0.20 mm Savagen Finessellä, Patriot Levitation Pike. Tänään oli käytössä myös Savagen XLNT3 vapa em. kelalla.
Uskokaa huviksenne, kevyemmilläkin välineillä ja haspelilla pärjää hyvin. 👍

Kalaa tuli paljon ja todella hyvällä keskikoolla. Vanhat ennätykset siirtyivät historiaan pitkin päivää ja Ukkomomenttia vietettiin Lundissa.
Jäipä kolme tarinaa karanneistakin hauista kerrottavaksi nuotiotulille, joista kaksi kirpaisivat todella huolella. Vaan, se kuuluu lajin luonteeseen.

Tänään opeteltiin myös kalojen pitämistä ja niiden nostamista haavista. Tulen uppaamaan yhden lyhennelmän aiheesta; kookkaampi hauki haavista valokuvattavaksi. Uskokaa pois, homma ei ole helppoa ensimmäisillä kerroilla.

Jotkut sanovat ”metri on paperia”, minulla se on veneessä pituusmitta säänkestävälle kankaalle painettuna.
Se vaan saa hymyä huulille, kun joku mittauttaa ensikerran yli metrin hauen, saati useamman kerran samana päivänä. 🦈🤟

Upea päivä ja hieno reissu. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️