Otteluennakko – Venemessut

Lähde: 

Siimatsolmussa.com on listasi venemessujen päräyttävimmät ja muutenkin siistit osastot tälle sivulle. Sinun ei siis tarvitse lähteä kahlaamaan läpi järkyttävän pitkää näytteilleasettajien listaa! Artikkelin kuvat ©Messukeskus
BUSTER
Suomalaisten vakiovalinta Buster on lähtenyt liikkeelle kahdella osastolla – kalastusveneet ja muut paatit. Kuulostaa varsin näppärältä idealta ja varmasti palvelee messuvieraita hyvin. Esittelyssä mm. Buster S, joka on yhdistänyt muodikkaan bassiveneen ja pienen mökkiprutkun ominaisuudet samaan pakettiin. Sen verran kätevän oloinen jolla kyseessä, että ainakaan Sipilän leikkuri ei ihan heti ole tähän osumassa?

ALUCAT
Kotimaiset alumiinirunkoiset katamaraaniveneet… Aijai!!! Uudet piristykset ovat aina tervetulleita tähän Bustereiden luvattuun maahan. Jos vene on musta ja siinä on Mercuryn moottori, on palaset enemmän kuin kohdallaan.
BOATSTAR
Järkihintaisia järkiveneitä ja tosi leppoisa palvelu. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

HAUEN KEVÄTKAUDEN KALASTUSTA / AKVAARIO
Varmasti hyviä tipsejä luvassa mm. Rapalan Anttilan Antilta, joka on muuten World Predator Classicin maailmanmestari.
KALASTUSVINKIT HEITTOKALASTAJALLE / AKVAARIO
Peltsi kavereineen horisemassa kalajuttuja monena päivänä.
LÖRTSYPOJAT
Lörtsyjä! C’moon, pakko saada!!!

MARINEA
Venemessujen sivuilta suora lainaus: ”Kolme karttasarjaa kerralla ostettuna saat osastollamme -15% alennuksen karttasarjojen kokonaishinnasta!” Mulle ei tarvitse sitten tulla kiukuttelemaan, jos tarjous muuttuu, mutta jos karttojen päivitys olisi kohdallaan niin Marinealla olisi ainakin jotain ehdottaa tilalle. Muutenkin tällä varsin asiallisella liikkeellä on varsin asiallinen palvelu!
OY BRANDT AB
Okei, vaikka Silver onkin nykyisin melkoinen huvivene, lupailee Brandtin osasto ainakin silmänruokaa. Itse suuntaan kyllä ensimmäiseksi kohti Fasterin veneitä. ”Kaikki Oy Brandt Ab:n edustamat venemerkit ovat suunniteltuja ja valmistettuja Suomessa. TerhiTec Oy valmistaa Terhi-veneitä Rymättylässä ja Silver-veneitä Ähtärissä, Juha Snell Oy täysalumiinisia Faster-veneitä Kellokoskella ja AMT-Veneet Oy suunnittelee ja valmistaa lasikuituiset AMT-veneensä Kontiolahdella. Osastollamme 6h48 on vuonna 2017 yhteensä 4 täysin uutta venemallia maailman ensiesittelyssä ja 3 täysin uutta perämoottoria suomen ensiesittelyssä.”
RAYMARINE
Raymarinen sivut lupailevat siistejä juttuja tälle kaudelle ja on siellä näköjään arvonnan poikastakin. Dragonfly on kyllä sellainen laite, mitä on oikeasti kiva käyttää ja se näyttääkin nykyaikaiselta kaikuluotaimelta, eikä 90-luvun pelikonsolilta kuten useat Lowrancet. Sori, oli pakko.