Sisältöä Tik Tokkiin – Seuraa

Lähde: 

Pitkällisen mietinnän jälkeen olen päättänyt aktivoitua Instagramin lisäksi myös Tik Tokissa. Blogissani tuli 1.5.2023 illalla 400 000 lukukertaa täyteen, Instagramissa seuraajia on reilut 1300 ja nyt uusimpana Tik Tok kasvaa tasaisesti nousten jo yli 200 seuraajan.
Tik Tokissa pyrin pitämään sisällön vain kalastuspuolella ja painotus fiilis ja opettavaan sisältöön, jonka tavoitteena on innostaa seuraajia kokeilemaan esimerkiksi lirkintää. Tekniikoista löydät lajikalastus ja vinkit -osiosta.

Nappaa some-kanavat seurantaan
https://www.tiktok.com/@taimenmieshttps://www.instagram.com/taimenmies/h...

Töideni puolesta kirjoittelen kalastusvinkkejä Happy Angler -kalastusverkkokaupan kalastusvinkkeihin ja teen myös kalareissuilta fiilispostauksia verkkokaupan eri kanaviin. Työtehtäviin kuuluu myös Friends Of Happy Angler -somejengin vetäminen, nappaa seurantaan kivoja kalastajia ympäri Suomen.
https://www.instagram.com/happyangler.fi/https://www.facebook.com/HappyA...

Kalastusharrastustani tukemassa on muutama kaupallinen yhteistyökumppani, joiden vieheitä ja tuotteita käytän ja tuon esille reissuillani. Avoimuus näissä yhteistyössä on mielestäni tärkeä ja reilua seuraajieni ja lukijoiteni kannalta, joten tässä lista kaikista brändeistä.
Happy Angler on työpaikkani ja luontainen toimija tavaroiden saantipaikkana Mikadolta olen saanut vuoden 2023–2024 kaudelle jigejä ja vieheitä sekä onkivapojaNorolan, saatu lusikoita ja vieheitä Kuusamon uistin, saatu uutuus vieheitä testiinOnkitukku, Jig.fi Kalamaraton joukkueemme pitkäaikaisin tukijaPaitakulma.fi, painatukset käyttämiimme tekstiileihin.OPM International Finlandilta saatu mm. kisa-asu ja vieheitä Kalamaraton tiimimme käyttöönFeeder Conceptilta olen saanut käyttöön mm. feeder-vavat sekä muita kalastusvälineitä- ja tarvikkeita.Tavoitteeni kaikissa käytössä olevissa kanavissa on välittää ja tuoda esille kalastuksen ilosanomaa monipuolisesti. Toiveenani on, että kalastuksesta kiinnostuneet löytävät jotain uutta rakkaaseen harrastukseensa ja saamme myös mahdollisimman paljon uusia kalastuksen harrastajia.
Kalamaraton lähestyy kovaa vauhtia, kolmas kymmenes kilpailu, mutta sitä ennen osallistuminen kilpailuun numero 29 Kotkassa tavalla tai toisella.