Tarina alkaa 2018 syksyltä; Jolloin päivän vieras kävi ensikerran

Lähde: 

Tarina alkaa 2018 syksyltä;

Jolloin päivän vieras kävi ensikerran kyydissäni. Yhden päivän reissu muuttui onnistumisien sekä kaiken muun oheisena kolmen päivän muistorikkaaksi reissuksi.

Reissua seurasi vierailu kalakaverin luona kera kuvien ja kehusanojen sillä seurauksella, että herra toi kaverinsa Suomeen kalaan, pyrkimyksenä saada enkkahauki.

Reissuun päästiin myöhään iltapäivällä, ja kahden haspeliheiton jälkeen totesin vieraalle hänen olevan valmis hyrräkelan käyttöön. Oikeasti, Jumalan täytyy olla olemassa 🙏 Ensimmäisellä heitolla herra sai juuri kuteneen hauen joka tietysti kuvattiin ja vapautettiin. Uskotteko kun sanon, että tuon jälkeen ei tarvinnut pyytää heittämään hyrrällä shädiä 😎

Työ tekijäänsä opettaa ja kuten yleensä, vartin jälkeen homma luistaa ja voi hiukan jo puuttua vieheen uittamiseen. Olin jo ilmoittanut, että vaihdamme paikkaa, mutta joku kumma sai minut toteamaan että otetaan vielä muutama heitto. Ensimmäiseen niistä, vieraan shädiin tööttäsi todella huolella ja pintaan tulleet pyörteet kertoivat niiden olevan kookkaammasta pyrstöstä.

Pitely ja haavitus menivät arvosanalla erinomainen ja kohta taas kerran Lundissa vietettiin Ukkomomenttia 👑
Kolme tyytyväistä ja iloista miestä kauniissa keväisessä illassa, välillä ajellen, välillä heitellen, siihen asti kunnes varjot pitenivät ja ilta alkoi viilentyä.

Suomen saaristo on kuulemma kaunis, hiljainen ja vaikuttava 🙏⭐️🇫🇮