Tarvitsetko usein lisävirtaa keskellä aavaa merta tai keskellä

Lähde: 

Loppuuko matkapuhelimestasi tai tabletista akku jatkuvasti? Laadukkaalla ja suuritehoisella varavirtalähteellä lataat laitteesi jopa neljä kertaa täyteen.

Itsellä on ollut nyt käytössä reilut puolivuotta Xtorm AL421 Power Bank, josta löytyy potkua useampaankin latauskertaan.  Akkupäkki on reissanut retkirepussani roikkuen Saanalla käydessä kalareissulla, Märketin majakkasaarella keskellä aavaa merta ja on se kestänyt muutaman Kalamaratoninkin kyydissäni.

IP68 suojattu varavirtalähde on roikkunut reppuni ulkopuolella tuiskussa ja tuulessa, joskus jopa sateessa. Ainoa asia minkä olen siitä onnistunut rikkomaan on, pieni mukana tullut latauskaapeli. Onneksi mikä tahansa usb ja micro usb-kaapeli käy ja näitä löytyy vuosien saatossa kymmenittäin. Usein hinta- ja laatu kulkee käsikädessä, ja tämän tuotteen kohdalla on juuri näin.

Halvalla saa harvoin hyvää, mutta tähän kannattaa kyllä vajaa 90 euroa pistää kiinni jos mobiililaitteen jatkuvasti loppuva akku vtuttaa reissuilla.

Parasta tässä on kestävyys sekä latausnopeus. Piuha kiinni 2.3 ulostuloon ja akku on hetkessä täynnä. Vahva suositus paljon somettavalle ja ulkonaliikkuvalle.

Hyvät ja huonot puolet+ kestävyys
+ kapasiteetti
+ akunlatauksen statuksen näyttäminen nappia painamalla
+ kiinnitys karbiinihaka
- kaapeli

Tutustu varavirtalähteeseen