Terve!! Viikonloppuna oltiin Tonyn kanssa taas sekoilemassa järvillä.

Lähde: 

Terve!!

Viikonloppuna oltiin Tonyn kanssa taas sekoilemassa järvillä. Tälle viikonlopulle oli paljon poltteita, kun saatiin uusi kaiku käyttöön. Lauantain paikaksi valikoitui järvi vähän lähempää, koska päästäisiin heittämään vaan puolikas päivä. Aamu aloitettiin kaijuttamalla penkkoja. Kala olikin kivasti pakkaantunnut ja tapahtumiakin tuli. Päivän saldoksi jäi klikkeriin 16 kalaa joista suurin seiskan pintaan. Tonyllä naulasi viellä busteriin vauraampi kala, mutta tätä ei saatu ylösasti.

Sunnuntaina oli luvassa taas uusi järvi. Aamu aloitettiin kaijuttamalla ja löydettiinkin muutama hyvä penkka. Tällä kertaa kaijussa ei näkynytkään kuin muutamia pikkukaloja, hauetkin loistivat poissaolollaan. Lähdettiin systemaattisesti kartoittamaan ja samalla laitettiin shadit vetoon. Ei keretty ajamaan kuin 20metriä niin Tonyllä niiaa vapa kunnolla. Kovan tuulen johdosta vene pääsee rekaamaan voimakkaasti ja kala pääsee repimään itsensä irti ennen haavia 😥. Tämä oli selvästi +100cm. Myöhemmin päivällä saatiin uusi mahdollisuus vauraampaan kalaa, muuta tämäkin pääsee irti. Emme kumminkaan antaneet periksi, vaan piiskattiin iltaan asti.
Viimeisillä valoilla lähdimme vetämään penkkaa. Näemme viistossa todella hyvän kaijun. Korjaan veneen linjaa, että saan shadit menemään kala päältä. Tästä hetki ja vapa niiaa kunnolla. Pään puistatuksista päättelen kalan olevan femman luokkaa. Kala kumminkin juroo pohjaa pitkin joten päätetään koitetaan haavittaa kala. Pienen rallin jälkee. Saatiin kala haaviin ja olihan se isompi mitä ajateltiin. Vaakaan tulee lukemat 10.1kg ja mittalautakin näyttää 105cm.
Kruunasi kyllä kalapäivän ja kaikki vkl tiputukset.
Kaloja ylös sunnuntaina 10kpl josta isoin oli yllämainittu.

Mietteinä voisi sanoa, että aina kannattaa takoa loppuun asti.
Viistosta on kyllä apua kalastuksessa, mutta ei se ole avain onneen😂

Ville K -UFB