Tilannepäivittely tänne ja blogin kirjoittelu on jäänyt viimeisen vuoden

Lähde: 

Tilannepäivittely tänne ja blogin kirjoittelu on jäänyt viimeisen vuoden aikana tosi vähiin niin kuin joku on varmaan huomannut. Kalastusta emme ole lopettaneet, motivaatio kirjoitteluun vain on ollut vähän hukassa. Ehkä se vielä löytyy jatkossa, saa nähdä! Tänne nyt ainakin tipahtelee joitain kuvia/rapsoja syksyn mittaan. Meidän tekemisiä voi seurata nykyään myös instagramin puolella jonne päivitellään vähän ahkerammin. Ottakaas seurantaan @hannuv_westinfishing ja @jmustone94!

Kalastuksellisesti tämä vuosi on ollut hieno. Tunteja ei ole hirveästi vesillä kertynyt mutta ne vähät on käytetty uuteen ja ihmeelliseen, eli ison ahvenen avovesi kalastukseen. On käyty merellä ja järvellä, kalastettu heitellen ja uistellen, syvästä ja matalasta. Monipuolisuus on pitänyt mielen virkeänä ja tekemisen raikkaana, ahvenen kalastus on antanut mukavaa vaihtelua kuhalle ja hauelle. Uusiin juttuihin syttyy ihan eri tavalla!

Kauteen lähdettäessä tavoitteena oli rikkoa maaginen kilon raja. Tavoite täyttyi kevään ensireissulla merellä ja loppukesän järvireissut ovat antaneet niitä seitsemän lisää. 1,5 kg haamuraja on rikkoutunut kolmesti, painavimman ahvenen ollessa 1610 g! Pisin mutta ei painavin (1530 g) venytti mittanauhaa peräti 51- senttiin!😍 Muitakin hienoja kaloja on reissuilla saatu ja pariin kertaan päästy sellaiseen ahvenralliin että klikkeri meni jumiin ekan tunnin jälkeen ja kädet oli hapoilla vielä seuraavana päivänä.

Kulunut kausi on osoittanut että Suomesta löytyy erittäin kova potentiaali myös ahvenen kalastukseen eikä tarvitse välttämättä lähteä edes Saimaalle etsimään jättiahvenia. Haastetta tässä hommassa kyllä riittää mutta sehän pitää mielenkiinnon korkealla! Vielä hetki jatketaan ahvenen kalastuksella ennen syksyn haukisesonkia😍