Venemessut 2017 – Tunnelmia ja

Lähde: 

Uudet tuttavuudet ja parit poiminnat kruunasivat tämän vuoden venemessut.
Vaikka messujen pääidea onkin varmaan uusien välineiden esittely, niin silti on aina mahtavaa tutustua uusiin kavereihin. Rahaa messuilla paloi pyöreät nolla euroa, mikä kuvastaa tämän lajin hienoutta. Tuotteet vaihtuvat joka vuosi, mutta tekijät niiden takana eivät ihan niin usein. Tämän rajavartioston maskotin myötä tutustutaan nyt kuitenkin pariin tuotteeseen.

Ensimmäisenä poimintana FeelFreen kalastuskajakki, joka on ostoslistan paalupaikalla. Vetouistelu ja veneestä heittely ovat alkaneet maistua vähän puulta. Uskon, että harrastukseen saa aivan uutta fiilistä, kun laskeudutaan ruohonjuuritasolle. Mietippä nyt, kajakki ja haukien kevätsesonki… Ymmärrät varmaan mitä tarkoitan.

Heti toisena Haswingin keulakone, joka oli ensiesittelyssä venemessuilla. Jatkuva ankkureiden viskominen ja nostaminen on alkanut tympäännyttää, puhumattakaan siitä, jos se jää pohjaan kiinni. Haswing painii aivan omassa hintasarjassaan ja on varmasti monelle harrastajalle apu, joka maksaa itsensä takaisin nopeasti.

Pakko antaa kredittiä Powercoverin kavereille, jotka tulivat jo käytävällä kysymään: ”Moro, haluaisitko tulla katsomaan meidän uutta tuotetta?” Powercover on siis venesuoja, joka on saatavilla kaikkiin veneisiin. Pienen kompuran avulla pinta saadaan kuperaksi, jolloin vesi ei jää suojan päälle makoilemaan. Tuote on niin tuore, että se julkaistiin ensimmäistä kertaa venemessuilla 14.2.2017.

Vaikka Buster S veti puoleensa paljon porukkaa, niin uskallan väittää, että vähintään yhtä kova kuhina kävi Faster 495:n kimpussa. Jos tämän illan Pelicans-Tappara pitkäveto osuu kohdilleen, niin tiedän kyllä mihin venekauppaan suuntaan. Tässä on kaikki kohdallaan!