Vuosi 2019 taakse jääkööt - ennätysyritys

Lähde: 

Kaupallinen yhteistyö Paitakulman kanssa.
Siinä riittää täytettävää ensi vuonna eri kalalajien kuvilla...
Torstai-ilta ja Adope Indesing taitto-ohjelma auki. Neliöitä ilmestyi taittoalustalle, ensiksi viisi, sitten kymmenen ja lopulta 55 kappaletta. Näistä numeroon 53 laitoin kalataiteilija-graafikko Sakke Yrjölän suunnitteleman ennätysyritykseni tunnuksen.

Kalastus vuosi 2018 on jo päättynyt ja oli monella tapaa erikoinen. En saanut saaliiksi  yhtään haukea koko vuoden aikana, vaikka Kalamaratonissa sekä Lajikalastuksen SM-kisassa niitä kovasti yritin.

En käynyt talvella pilkillä kuin muutaman kerran. Näistä yhden reissun retkiseurana oli Radio Novan toimittaja Heidi Suomi sekä kuvausryhmä.

Lajikalastuksen SM-kisan voittajakolmikko. Timi  Laitinen, minä ja Roope Jansson.
Kuva: Jukka Halonen / Skes ry
Taakse jäi Kotkan ja Helsingin Kalamaratonit sekä henkilökohtainen Lajikalastuksen SM-kilpailu. Näistä kotiintuomisina mitalit jokaisesta ja kruununa voitto henkilökohtaisessa kisassa.

Varsinaiset kalareissut taisi jäädä muutamaan jos Kalamaraton treenejä eikä kilpailuja lasketa.

Kävimme kalastamassa aurinkoahvenesta elämänpisteet Harrin ja Timin kanssa, samalla reissulla yritimme löytää myös Käsnesistä särmäneuloja.

Listaan kun lisää vielä kesän rantanuoliaisen kalastusreissun Kotkaan Justuksen ja Timin kanssa aletaan olemaan kalareissulistan loppupäässä, tästä voit lukea tuon tarinan.

Matti odottaa tärppiä ja odottaa... jatkaa odottamista...
Muutaman kalareissun olen tehnyt iltapistona Kuopiosta työkomennuksella Helsingissä olleen Matin seurana ja pari iltareissua Timin kanssa turpajahtiin lähijoille.

Vuosi 2018 on ollut henkisesti ja fyysisesti latautumista tulevaan ennätysvuoteen.  Tämä on varmasti näkynyt myös blogissani. Vuoden aikana blogitekstejä olen julkaissut alle kymmenen kappaletta.

Akkujen latausta Longinojan varrella. Kuva: Maaret Ahlsved

Silti takana on huikea vuosi 2019.
Upeita hetkiä on koettu,
uusiin upeisiin kalastajiin tutustuttu.

Perheen parissa vietetyt hetket.

Tästä on hyvä aloittaa vuosi 2020. Ensimmäinen kalareissu on sovittu loppiaiseksi... Jos haluat auttaa minua pyydystämään jonkun lajin jonka pyynnin taidat, laita kommenttia postauksiin tai sähköpostia juha.salonen()skes.fi osoitteeseen.

Ennätysyritykseni esilletuonti poiki ensimmäinen haastattelunkin, kun Erä-lehden toimittaja Hasse Härkönen soitti ja haastatteli nettijuttuun.

Löydät minut myös Facebookista @taimenmies -tunnuksen takaa.
Vuoden 2019 aikana pyydystetyt kalalajit (29 + aurinkoahven).
ahvenallikkosalakkahietatokkohopearuutanakiiskikivennuoliainenkivisimppukivinilkkakolmipiikkikuhakymmenpiikkilahnaliejutokkopasuripiikkimonnirantanuoliainen (elämänpiste) Lue tarinaruutanasalakkaseipisorvasuutarisärkisäynemustatokkomustatäplätokkomututurpatörövimpaaurinkoahven (elämänpiste)Seuraa ennätyksen etenemistäPidän kirjaa lajilistasta ja tarkemmasta retkidatasta Google -taulukossa, joka löytyy jokaisesta ennätysyrityksen postauksesta. Tästä linkistä taulukko avautuu uuteen ikkunaan.
Seurantatilanne löytyy myös blogini oikeasta yläreunasta.

Vuoden aikana ennätysyrityksessä kulkee mukaan myös tämä SPECIES FIN 53 -merkki.

Paitakulmassa painatin pipoon ja lippikseen saman merkin. Tavoitteeni on saada aikaiseksi 53 saaliskuvaa tekstin alussa tekemääni taulukkoon joissa kaikissa kuvissa näkyisi tuo kyseinen tunnus. Pipot saan käsiini vuoden vaihteen jälkeen jonka jälkeen ennätyksen jahtaaminen starttaa.

Paitakulma on Suomalainen perheyritys, joka haluaa panostaa laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Tutustu yrityksen palveluihin tästä.

Uusi kalastusasu on myös hakusessa, tosin sen hankinnassa pitää miettiä myös Kalamaraton tiimimme asuvalintaa.