World Predaror Classic 2019 Kisa meni osaltamme todella penkin alle, eikä se

Lähde: 

World Predaror Classic 2019

Kisa meni osaltamme todella penkin alle, eikä se muutu edes jälkiviisaudella. Tässä vaiheessa on täysin selvää ja varmaa, että olemme 29.6.2020 ilmoittatumassa kisatoimistolla ja ennen sitä vähintään viikonpäivät vesillä treenaamassa.

Pari päivää ehdimme kalastamaan ennen tämän vuoden kisaa ja treenien perusteella olisi voinut olettaa parempaa. Kisa alkoi kuten toivoimme, täysin toisintona 2018 kisasta. Ekaan paikkaan, hetki heittelyä ja ensimmäiseksi suunniteltu kala, hauki kyytiin. Kuten 2018, niin nytkin sattui kameravene viereen.

Mittaukseen asti kaikki meni kuten piti, mutta dokumentoinnista eteenpäin loppu kisa meni ihan väärille urille. Edes viimeinen nk. ihan ok päivä pelastanut.
Kalastus on kalastusta, kilpakalastus kalenterin päällä kelloa vastaan on sitten jotain muuta. Myönnettävä on, että parina päivänä pitkä oli matka veneeltä majoitukseen.

Vaan elämä jatkuu, nokka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä sekä kokemuksia. Onni on loistava wingman, maailman paras tiimi, loistavaakin paremmat sponsorit, yhteistyökumppanit, seuraajat sekä tukijat 👑👑👑👑⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Go Boldly - Mercury Pro Team
Mika & Timo 🇫🇮

Seuraavaksi USA 🇺🇸 ja siellä Orlando ICAST & ANGLING SUPER CUP, sekä Minnesota BRINGING IN THE FIN & LUND BOATS & WILD DAKOTA television, etc. etc.
Stay tuned 👍

#mercurymarine #finnlines #ursuit #victorinox #oatly #bookersfi #bseaboat #lundboats #motorguide #okumafishing #patriot #savagegear #kalastuslehti