Mainostus Sallittu ohjeet

Osta, myy, vaihda, anna tai mainosta muuten vaan!

Vain rekisteröitynyt käyttäjä voi jättää ilmoituksen. Mainostus Sallittu -alue on tarkoitettu niin yksityisille ilmoittajille kuin yrityksille. Tarkemmin säännöistä löydät tietoa täältä Netiketistä. Muista noudattaa niitä. Tee asiallinen ja yksinkertainen ilmoitus. Älä käytä ISOJA KIRJAIMIA otsikossa tai yritä muuten tuunata otsikkoa näkyvämmäksi. Siistillä ja huolitellulla ilmoituksella lunastat luottamuksen ja teet kauppaa! Muistathan, että tämä palsta on vain kalastukseen liittyvien tuotteiden ja palveluiden markkinointipaikka.

Lukaise alla olevat ohjeet, jos olet tekemässä ilmoitusta.

1. Kirjoita Otsikkoon, mitä olet myymässä tai ostamassa. Älä kirjoita alkuun M: tai O: - NE TULEVAT AUTOMAATTISESTI, KUN VALITSET ILMOITUSTYYPIN.

2. Valitse ilmoitustyyppi vaihtoehdoista.

3. Jos tuotteellasi on yksi hinta, niin laita se hinta kenttään. Siis esimerkiksi jos myyt itsetehtyjä uistimia, joiden hinnaksi olet määritellyt hinnan 10 eur, niin lisää se hinta kenttään. Mutta jos esimerkiksi sinulla on 10 viehettä, joilla kaikilla on eri hinta, niin tee silloin hintojen erittely itse ilmoitustekstiin ja jätä Hinta-kenttä tyhjäksi. Hinta-kenttää ei ole siis pakko täyttää!

4. Täytä hyvällä maulla ilmoituksesi sisältö.

5. Lisää kuva kohdasta "Ilmoituskuva". Voit laittaa yhden tai useamman kuvan.

6. Paina "Tallenna" sivun alaosasta ja ilmoituksesi tulee näkyviin.

7. Kun haluat sulkea ilmoituksesi, niin mene "Omat tietoni" otsikon alla olevaan "Omat ilmoitukset"-sivulle. Klikkaa haluamasi ilmoitus auki ja klikkaa sitten "Sulje ilmoitus". Tämän jälkeen ilmoitus lukittuu eikä sitä pääse enää kommentoimaan. Se siirtyy myöhemmin arkistoihin.

8. Jos ilmoituksesi on ei-aktiivinen ( siihen ei tule kommentteja) 4 viikkoa sen perustamispäivästä, se siirtyy automaattisesti arkistoihin.

Menestystä kaupankäyntiin!