Usein kysyttyä

Tunnukseni ei toimi

Olet saattanut unohtaa salasanasi. Klikkaa tästä ja kirjoita sähköpostisi tekstikenttään. Saat sen jälkeen sähköpostin, jossa on linkki salasanan uusimista varten. Jos et saa sähköpostia, sinulla on luultavasti vanha sähköposti profiilissasi. Lähetä silloin viesti asiasta osoitteeseen: info@kalastus.com

Kalastus.com on uudistunut huhtikuussa 2012. Siksi vanhat käyttäjät tulee käydä aktivoimassa tunnuksensa. Toimi silloin samalla tavalla kuin yllä on kerrottu.

 

Voinko kirjoittaa anonyyminä?

Voit. Keskusteluita voi avata anonyymisti lukuun ottamatta Mainostus Sallittu osiota. Kommentoida voi anonyymisti missä vaan sivustolla. Myös Mainostus Sallittu osiossa.

 

Miten lisään kuvan viestiin?

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kuvia. Kuvien lisääminen on helppoa. Katso yksinkertaiset ohjeet täältä.

 

Miten luon kuvagallerian?

Sivuilla voit tehdä kuvagallerian kaikkien nähtäväksi. Katso ohjeet täältä.

 

Miten jätän myynti-ilmoituksen?

Jätä myynti-ilmoitus aina Mainostus Sallittu –osioon. Vain rekisteröitynyt käyttäjä voi jättää myynti-ilmoituksen. Muista lisätä kuva ilmoitukseesi. Se näkyy silloin myös etusivulla ja Mainostus Sallittu osion Facebook sivuilla. Klikkaa "Omat tietoni" valikoista linkkiä "Omat ilmoitukset". Siellä pääsee luomaan ilmoituksen. Täällä on ohjeet.

 

Kun olen sulkenut ilmoituksen, mitä sitten tapahtuu?

Ilmoituksen sulkeuduttua, sitä ei voi enää kommentoida. Se menee kolmen viikon aikana itsestään arkistoon, jos sitä ei moderointi ole aikaisemmin sinne siirtänyt.

 

Profiilissani ei näy sähköpostia, johon voisi ottaa myyjät tai ostajat yhteyttä.

Kyllä. Rekisteröitymiseen tarvittava sähköposti on piillotettu väärinkäytösten ehkäisemiseksi. Jos teet kauppaa käy ihmeessä lisäämässä se näkyviin. Klikkaa ”Omat tietoni” oikeassa ylälaidassa olevasta linkistä ”Muuta profiiliasi”. Siellä voit täyttää kaikki tiedot, jotka näkyvät profiilissasi.

 

Haluaisin kuvan profiiliin.

Klikkaa ”Omat tietoni” oikeassa ylälaidassa olevasta linkistä ”Muuta asetuksiasi”. Siellä voit ladata kuvan profiiliin tai päivittää kuvan.

 

Mistä löytyy sivuston sääännöt?

Säännöt ja ohjeita on koottu tänne Netiketti-sivulle.

 

Miten sivuja moderoidaan?

Sivuilla on useampia moderaattoreita, jotka toimivat mode1 nimimerkin alla. Myös rekisteröitynyt käyttäjä voi olla mukana moderoinnissa. Kommenttien nurkassa on linkki ”Ilmoita asiaton viesti”. Klikkaa sitä, jos havaitset epäasiallista sisältöä sivuilla. Moderointia tehdään rennolla otteella. Kuitenkaan loukkauksia ei hyväksytä.

 

Voinko muotoilla viestiä?

Voit, jos olet rekisteröitynyt käyttäjä. Klikkaa kommenttikentän alaopuolella olevaa ”Muotoile tekstiä”. Voit siellä lihavoida tai vaihdella tekstin värejä yms.

 

Haluaisin tulla kumppaniksi uutisten tuottajiin

Kyllä se onnistuu. Ota yhteyttä osoitteessa info@kalastus.com
 

Haluaisin lisätä kalenteriin tapahtuman

Onnistuu! Lisää tapahtumasi sivuille (rekisteröityneet käyttäjät). Täytä lomake. Voit myös ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla.